Сайтове

На български език

 

Bebe-bg.com- предлага безплатно изработване и публикуване на страница на вашето дете (снимки и текст), интернет адрес и POP3 email адрес. Полезни статии и съвети за отглеждането на децата. Адреси на магазини, поликлиники,спортни центрове.

Rozali.com- електронно списание за жената с много рецепти, съвети за здравето и красотата на жената, хороскопи, статии за родители.

Az-jenata.com- електронно списание за жената, дома, децата,интимния живот,тестове, картички.

Margaritta.dir.bg- електронно списание

Femalelife.bg- сайт, посветен главно на интимния живот на жената и контрацепцията

Imena.hit.bg- каталог на българските имена с тяхното значение и произход; отличен помощник при избора на име за бебето.

Детство- сайт за децата и детството. Песнички, стихотворения, приказки, поговорки.

Биберон - добър източник на информация за раждането и отглеждането на бебетата. Авторски статии на български специалисти, стихчета, броилки, форум.

Ново! Списък на най-необходимите неща за родилния дом и първия месец на новороденото на страниците на Аз, жената.

Ново! Клуб "Бъдещи майки" вече си има сайт в Интернет- "БГ Мамма". Той е плод на обединените усилия на всички майки в клуба, които разработиха, намериха и изпратиха материали по темите. "БГ Мамма" има амбициозната задача да е най-пълният справочник в българското интернет-пространство за бременни майки и родители.

 

На руски език

На италиански език

Quimamme.it- разнообразен и богат с информация сайт за бъдещите и настоящи майки, оживени форуми за родители, съвети от експерти и доктори, чат-стая.

На немски език

Eltern.de- електронно издание на популярното списание "Eltern"

Kidnet.de- всичко за децата в различни възрасти и техните родители, детски болести, растеж и развитие, фотоалбуми,софтуер

На английски език

Geoparent.com

Ivillage.com- портален сайт за жени. Освен много информация за здравето, красотата и семейния живот, предлага безплатен емайл адрес, безплатни уеб-страници и форуми.

Parentsplace.com

Medem.com- много полезен медицински сайт с професионална информация за бременността и детските болести. Предлага интересен безплатен вестник по емайла, посветен на детското здраве и развитие. Адресът за абониране е: http://www.medem.com/medlb/medlb_msphs.cfm.

Kidsdirect.net

Breastfeeding.com- сайт за кърменето

Breastfeedingbasics.com- сайт за кърменето

Toddler Time - чудесен Yahoo клуб за майки на деца между 2 и 7 години.

Полезен и забавен семеен софтуер

Baby naming software - програма, която помага да откриете най- подходящото име за бебето си; разполага с богата база данни на имена от цял свят; с възможност да съчините оригинално име

Kids` Software -сайт с най-различни образователни програми за деца

BabyStep- дневник на развитието на вашето дете. Включва дневник на бременността, албум за ултразвукови изображения, списък на изследванията, дневник на развитието на бебето, таблици за физическото му развитие, имунизационен календар, фотоалбум, адресна книга, възможност за директно изпращане на файлове и снимки по емайл.

 

 

 

 

[Начало][Бъдеща мама] [Растежът на вашето бебе] [Здраве][ Психология на децата [Рецепти за лакомници] [Статии] [Новини] [Магазини][Полезни страници] [Малки обяви] [Форуми] [ Книга за гости] [Пишете ми]